МЕНЮ
Количка

Блог

25 авг 0 46
Когато започнете да избирате нов климатик, вероятно ще срещнете акронима BTU. И какво точно означава това? BTU е съкращение от British Thermal Unit, мерна единица, която показва точно колко енергия използва вашият климатик, за да премахне топлината от дома ви в рамките на един час. Може да изглежда прекалено технически, но BTU е важен показате..
14 март 0 103
Как работи радиаторът с ниска температура?Ниски температури на потока, плоски, но големи радиатори и отопление с помощта на топлинно излъчване - това са най-важните свойства на нискотемпературното отопление. По-конкретно, става въпрос за температура на потока от 45 градуса по Целзий - около половината от конвенционална отоплителна система. С отопле..
14 март 0 78
В зависимост от натоварването и средата, е препоръчително да се извършва профилактика на климатика веднъж на 12 месеца, като идеалният случай е веднъж на 6 месеца. Като основна препоръка е профилактиката да се извършва в преходните сезони - пролет и есен. За нови климатици, които са в гаранция задължително на всеки 12 месеца за да Ви е валидна гара..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)