МЕНЮ
Количка

Полезни съвети

06 дек 0 47
Когато купувате климатик , първо трябва да изберете кой от предлаганите на пазара варианти на климатици е най-добрият или като компромис цена качество. Изборът е достатъчно широк. Съответно е необходимо да се разбере какви са плюсовете и минусите на всички видове климатици и системи и не на последно място цената. В повечето случай цената за клима..
14 март 0 220
Как работи радиаторът с ниска температура? Ниски температури на потока, плоски, но големи радиатори и отопление с помощта на топлинно излъчване - това са най-важните свойства на нискотемпературното отопление. По-конкретно, става въпрос за температура на потока от 45 градуса по Целзий - около половината от конвенционална отоплителна система. С отопл..
14 март 0 111
В зависимост от натоварването и средата, е препоръчително да се извършва профилактика на климатика веднъж на 12 месеца от специалист, като идеалният случай е веднъж на 6 месеца. Като основна препоръка е профилактиката да се извършва в преходните сезони - пролет и есен. За нови климатици, които са в гаранция задължително на всеки 12 месеца за да Ви ..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)