МЕНЮ
Количка

Представяне

Ние ще Ви предложим климатици, инверторни климатици, хиперинверторни климатици, термопомпи, бойлери и още от Клима Гарант на супер цени.

Онлайн магазинът Клима Гарант Ви предлага климатици, инверторни климатици, хиперинверторни климатици, термопомпи, бойлери, мултисплит системи, професионални климатици, въздухопречистватели, мобилни климатици, соларни системи и друга техника на конкуренти цени.

През годините с развиването на онлайн търговията сме се доказали на българския пазар като сме изградили и развили няколко успешни онлайн магазина като единият от тях е онлайн магазинът http://klimagarant.com.

Ние Ви осигуряваме гарантирано, високо качество на нашите климатици, климатична техника, бойлери, термопомпи и на всяка наша техника, предлагана в сайта ни. Гарантирано качествен монтаж и контрол, както и коректно и професионално обслужване и отношение за предлаганите от нас климатици, термопомпи, бойлери и други стоки.

Нашите продукти могат да Ви бъдат доставени и монтирани на територията на Република България. Като тази услуга е при желание. Също така можем да Ви предложим конкурентна цена на много от продуктите, изложени в сайта ни.

Клима Гарант е дистрибутор на фирми от страни, членки на EU за инверторни климатици, хиперинверторни климатици, бойлери, мултисплит системи, климатици, термопомпи, професионални климатици, въздухопречистватели, мобилни климатици, соларни системи и други стоки.

Предлагаме световните марки Daikin, Toshiba, Mitsubishi Electric, Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Fuji Electric, Hitachi, LG, Panasonic, Midea, Cooper and Hunter, Carrier и други, както и разполагаме със сервизни бази на територията на страната ни за климатици и на по-голямата част от предлаганите продукти в сайта ни. Ние от http://klimagarant.com/ сме и дистрибутори на марки, произведени в България като TESY и ELDOM.

Клима Гарант - Гаранция за качество