МЕНЮ
Количка

Блог на klimagarant.com

02 яну 1 391
Дължината на тръбния път за битовите климатици е най-добре да е от 2.5 м. до 5 м. Разстоянието между телата на климатика има значение, както за цената при монтажа, така и за надеждността и продължителността на живот на сплит-системата,от дължината на тръбния път зависи правилната циркулация на хладилния агент добрата работа на компресора. При ..
06 дек 0 344
Според търсеното видовете климатици за дома се разделят на няколко вида, а именно: Стенна сплит система или климатик ( инверторен климатик и хиперинверторен климатик ) Такъв вариант на климатици, който се предлага на пазара е най-разпространеният и масов. Той е много компактен, удобен и лесно се поставя във всеки интериор. В системата на този к..
06 дек 0 295
Когато купувате климатик , първо трябва да изберете кой от предлаганите на пазара варианти на климатици е най-добрият или като компромис цена качество. Изборът е достатъчно широк. Съответно е необходимо да се разбере какви са плюсовете и минусите на всички видове климатици и системи и не на последно място цената. В повечето случай цената за клима..
25 авг 0 312
Когато започнете да избирате нов климатик, вероятно ще срещнете акронима BTU. И какво точно означава това? BTU е съкращение от British Thermal Unit, мерна единица, която показва точно колко енергия използва вашият климатик, за да премахне топлината от дома ви в рамките на един час. Може да изглежда прекалено технически, но BTU е важен показател,..
14 март 0 445
Как работи радиаторът с ниска температура? Ниски температури на потока, плоски, но големи радиатори и отопление с помощта на топлинно излъчване - това са най-важните свойства на нискотемпературното отопление. По-конкретно, става въпрос за температура на потока от 45 градуса по Целзий - около половината от конвенционална отоплителна система. С отопл..
14 март 0 239
В зависимост от натоварването и средата, е препоръчително да се извършва профилактика на климатика веднъж на 12 месеца от специалист, като идеалният случай е веднъж на 6 месеца. Като основна препоръка е профилактиката да се извършва в преходните сезони - пролет и есен. За нови климатици, които са в гаранция задължително на всеки 12 месеца за да Ви ..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)