МЕНЮ
Количка

Полезни съвети

02 яну 0 96
Дължината на тръбния път за битовите климатици е най-добре да е от 2.5 м. до 5 м. Разстоянието между телата на климатика има значение, както за цената при монтажа, така и за надеждността и продължителността на живот на сплит-системата,от дължината на тръбния път зависи правилната циркулация на хладилния агент добрата работа на компресора. При ..
06 дек 0 203
Когато купувате климатик , първо трябва да изберете кой от предлаганите на пазара варианти на климатици е най-добрият или като компромис цена качество. Изборът е достатъчно широк. Съответно е необходимо да се разбере какви са плюсовете и минусите на всички видове климатици и системи и не на последно място цената. В повечето случай цената за клима..
14 март 0 407
Как работи радиаторът с ниска температура? Ниски температури на потока, плоски, но големи радиатори и отопление с помощта на топлинно излъчване - това са най-важните свойства на нискотемпературното отопление. По-конкретно, става въпрос за температура на потока от 45 градуса по Целзий - около половината от конвенционална отоплителна система. С отопл..
14 март 0 207
В зависимост от натоварването и средата, е препоръчително да се извършва профилактика на климатика веднъж на 12 месеца от специалист, като идеалният случай е веднъж на 6 месеца. Като основна препоръка е профилактиката да се извършва в преходните сезони - пролет и есен. За нови климатици, които са в гаранция задължително на всеки 12 месеца за да Ви ..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)