МЕНЮ
Количка

Заявете оглед

Безплатен оглед на място или от разстояние

Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти във всички градове в страната, в които има наши офиси. Ако желаете оглед в населено място, в което няма наш офис, трябва да заплатите транспортните разходи на най-близкия до вас техническия екип, който ще направи огледа. Разполагаме с технически екипи в много градове в България. Цената е 0.50 лв. за 1 км пробег в едната посока.

1

Оглед и взимане на размери

Предпоставка за всяка поръчка е огледът на място от наш специалист и взимането на размери. Ние извършваме оглед и консултация на посочен от Вас адрес след предварителна уговорка. Можете да заявите оглед по телефона, онлайн или на място в нашия офис. Нашите специалисти ще отделят нужното време, за да Ви помогнат и консултират. При огледа на място се снемат и точни размери за поставяне на климатичната техника, уточнява се вида на изпълнение, мястото и т.н., което спомага за монтажа. Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

В случай на нужда относно самият монтаж заявете оглед на място, за да сте сигурни, че в деня на монтажа всичко ще е по план.

Огледът на място се заплаща 30 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 30 лева. Ако желаете оглед в населено място, в което няма наш монтажен екип, трябва да заплатите транспортните разходи на техническия екип, който ще направи огледа. Цената е 0.50 лв. за 1 км пробег в една посока.

2

Оглед от разстояние

Оглед от разстояние полезна услуга на https://klimagarant.com, която е бързо приложима преди поръчката на дограма. Вашият недвижим имот може да бъде проверен. По всяко време. Онлайн. 

Не е нужно да имате предварителни познания. Използвайте Вашето мобилно устройство и с един клик на камерата може да заснемете помещенията, които се нуждаят от климатична техника. Ако решите, направете ни видеоклип или ни скицирайте стаите на ръка, а може и панорамна снимка?

Услугата ще Ви спести време в чакане на физически екип за оглед на място. От друга страна ние ще реагираме по-бързо и ще получите индивидуална консултация за Вашите нужди.

Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:

E-mail: sales@klimagarant.com 

Viber чат: 0886 26 36 86

3

Оглед за термопомпи

За монтаж термопомпи, вентилаторни конвектори  и др. огледът е задължителен.

Огледът е безплатен при закупуване на предлаганата от нас техника, като при предварителното посещение се заплащат 100 лв., които се възстановяват на клиента, като се приспадат от стойността на закупената техника.